top of page

Návrhy kuchyňských linek Pardubice

Při návrhu funkční kuchyňské linky je nutné postupovat dle antropometrických a ergonomických kritérií. 

Nejdůležitější je v kuchyni dodržovat tzv. pracovní trojúhelník. Jedná se o ergonomické pravidlo, které uznává, že správně zvolená vzdálenost mezi lednicí, dřezem a varnou deskou ovlivňuje celkovou funkčnost a bez kolizní provoz kuchyně.

Správný návrh kuchyně

Při návrhu kuchyňské linky je důležité respektovat požadavky zákazníka a vytvořit kuchyni na míru, která vyhovuje jeho potřebám. Při návrhu se respektuje vytvoření funkční a praktické sestavy, která sleduje nejen daný prostor, ale zároveň podpoří přání a styl zákazníka. Styl a barevnost je v rukou zákazníka. Škála dekorů je velká; od bílého masivního rustikálního stylu až po vysoký lesk v černé barvě.

bottom of page